تعمیر لوازم خانگی ستینگهاوس و راه حل آن ها
برند Westinghouse دارای طیف گسترده ای از لوازم خانگی از جمله یخچال، فریزر، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، ساید بای ساید، اجاق گاز هوشمند، مایکروویو، غذاساز، مخلوط کن، قهوه ساز، دستگاه اسپرسوساز و سایر لوازم خانگی است. آنها همچنین در تولید بسیاری از لوازم آشپزخانه و سایر لوازم خانگی مورد استفاده شما مانند جاروبرقی، جاروبرقی شارژی و غیره استفاده می شوند کار میکنند
ماشین لباسشویی
از جمله خرابی های مکرر ماشین لباسشویی های وستینگهاوس می توان به عدم تخلیه آب، ورود آب به داخل دستگاه، روشن نشدن ماشین لباسشویی پس از تنظیم تایمر، توقف کار پس از تخلیه، نشتی دستگاه، دستگاه اشاره کرد. سر و صدای زیادی ایجاد می کند و غیره شما می توانید با نمایندگی تعمیرات تخصصی وستینگهاوس تماس بگیرید و از کادر مجرب و حرفه ای نمایندگی ما برای رفع مشکل دستگاه استفاده کنید. البته گاهی اوقات خطاهایی بر روی صفحه نمایش ماشین لباسشویی ظاهر می شود که نشان دهنده مشکلات ماشین لباسشویی است و در زیر به چند نمونه اشاره می کنیم:
کد خطا E10, E11 : این ارور به دلیل وارد نشدن آب به دستگاه رخ می دهد، شیر برقی باید چک شود. البته ممکنه برد مدار مشکل داشته باشه.
کد خطا E13: این ارور نشانه نشتی آب است که برای رفع آن باید سنسور کف میکروسوئیچ و سیم های ارتباطی را بررسی کنید. البته ممکنه ایراد از برد دستگاه باشه.
کد خطا E20, E21, E22: این ارور ناشی از خرابی تخلیه آب یا خرابی پمپ تخلیه است. برای رفع این مشکل باید کابل های ارتباطی بررسی شود.
کد خطا E25: این مشکل مربوط به سنسور چرخش رله پمپ می باشد که برای رفع این مشکل باید سیم کشی برد و پمپ بررسی شود.
کد خطا E31: این خطا از سنسور فشار آب مدل می آید، اگرچه ممکن است یک نقص باشد.
کد خطا E32: این ارور مربوط به مشکلات سنسور فشار کالیبراسیون آب است و باید سیم کشی آن بررسی شود و علت آن ممکن است خرابی برد دستگاه باشد.
کد خطا E35: این ارور مربوط به استخراج بیش از حد آب است که با خروج آب از دستگاه قابل تشخیص است. البته می تواند خرابی هیدرواستات یا برد مدار دستگاه باشد.
کد خطا E36: این خطا مربوط به مشکل در برد مدار چاپی است.
کد خطا E41: این ارور به دلیل بسته نشدن درب دستگاه است، ممکن است میکرو سوئیچ درب خراب شده باشد و باید بررسی شود.
کد خطا E42: این ارور نشانه مشکل میکروسوئیچ درب دستگاه است، ممکن است میکروسوئیچ درب سوخته باشد و یا برد الکترونیکی دستگاه از کار افتاده باشد.
کد خطا E43, E44: این ارور نشانه خرابی برد الکترونیکی دستگاه است و ممکن است بین برد اصلی و برد دستگاه عدم تطابق وجود داشته باشد.
ماشین ظرفشویی
مانند هر وسیله خانگی دیگری، ماشین ظرفشویی ممکن است بعد از مدتی خراب شود یا اصلا کار نکند، گاهی اوقات ممکن است ماشین به طور ناگهانی خاموش شود یا روشن نشود یا لیوان ها و ظروف کثیف و لکه دار شوند. می تواند صداهای غیرعادی ایجاد کند، یا ماشین ظرفشویی قفل می شود و باز نمی شود، یا آب از زیر دستگاه نشت می کند. البته گاهی اوقات خطاهایی در صفحه نمایش ماشین ظرفشویی وجود دارد که نشان دهنده ایراد دستگاه است که در زیر به چند نمونه اشاره می کنیم:
کد خطا F1: این خطا مربوط به نشت آب است. برای حل این مشکل باید ماشین ظرفشویی را خاموش کنید و آب را ببندید سپس ته ماشین ظرفشویی را چک کنید.
کد خطا F2: این ارور مربوط به تخلیه و تخلیه نشدن ماشین ظرفشویی برای مدت زمان مشخصی است. البته این مشکل می تواند ناشی از گرفتگی فیلتر یا گرفتگی شیلنگ تخلیه نیز باشد. فیلتر تخلیه باید بررسی شود و انسدادهای آن کاملاً باز شود.
کد خطا F3 : این خطا به دلیل آبگیری بیش از حد می باشد و در اکثر موارد علت خرابی مربوط به شیر برقی مکش آب می باشد. برای رفع این خطا باید شیر آب را ببندید و شیر ورودی آب را تعمیر کنید.
کد خطا F5 : این خطا نشانه مشکل در تامین آب دستگاه است. برای رفع این کد خطا، باید مرحله استخراج آب ماشین ظرفشویی را بررسی کنید. اگر آب وارد دستگاه نشد، باید شیر ورودی را دوباره چک کنید. جایگزین شده است. البته ممکن است پمپ واشر مشکل داشته باشد که نیاز به تعمیر دارد.
کد خطا F6: این ارور مربوط به خرابی سنسور هیتر می باشد. این مشکل می تواند ناشی از خرابی کابل در برد باشد. برای رفع این ارور باید اتصال را بررسی کنید و سپس مقاومت NTC و سلامت کابل را بررسی کنید.
کد خطا F7: این خطا نشانه گرم شدن بیش از حد آب است. باید دمای آب خانه را بررسی کنید و از اتصال دستگاه به آب سرد مطمئن شوید. سپس سنسور دما را بررسی کنید و در صورت آسیب دیدگی آن را تعویض کنید.
کد خطا F8 : دلیل این خطا مربوط به گرم نشدن آب دستگاه می باشد. این مشکل می تواند از انسداد فیلترها، نقص و ایراد هیتر، خرابی سنسور دما، خرابی سنسور فشار نیز ایجاد شود. برای حل این ارور باید سیم کشی ها را چک کنید و سپس مقاومت هیتر و مقاومت سنسور دما را نیز اندازه بگیرید و اگر مقادیر آنها نرمال بود، عملکرد سنسور فشار را بررسی نمایید و اگر هیچکدام ارور را برطرف نکرد، بایستی برد اصلی دستگاه را تعویض نمایید.
کد خطا F9 : این ارور مربوط به خطای موقعیت کنترل جریان است. باید شیر دایورتر را بررسی کنید و هرگونه جسم و ضایعات خارجی که در آن گیر کرده را خارج نمایید.
کد خطا FE : این خطا مربوط به منبع تغذیه است و برای حل این مشکل باید دستگاه را ریستارت کنید. البته ممکن است به دلیل بسته نشدن درب دستگاه نیز این ارور ایجاد شود.
کد خطا 10 : این خطا به علت پر نشدن آب در دستگاه ایجاد می شود که بایستی سیستم تامین آب را بررسی نمایید تا از گرفتگی فیلتر و شیلنگ مطمئن شوید.